HTML

2009.03.12. 11:28 magyariorszag

Új Magyarország

Legyen egy új Magyarország.

Higgyünk magunkban.

És persze Viktorban.

Mert majd Ő megoldja helyettünk.

Aha.

Amikor az ország felelős ellenzékének nincs más programja, mint, hogy új országot építünk akkor eszembe jut egy pár kérdés.

Kedves Viktor!

Miért nem építesz egy olyan országot, ahol az a lényeg, hogy a szarból (amelynek felelőssége a Tiétek is) kivezető úthoz konstruktívan segítő JOBBOT nyújtotok.

Ugyanis, ha az előnye a pártnak,  amelyet vezetni van szerencséd, több mint 40 %, nos akkor maximum annyi történhet, hogy a felelős helyzetfelismerésed okán több állampolgár gondolja, hogy felnőttél és igazából nem a hatalom érdekel, hanem a HON, a HAZA, a POLGÁR.

Ehelyett konkrétumok nélküli eszmefuttatásaid segítségével a MI valutánk gyengül tovább péntek óta.

Pedig mondhattad volna, hogy persze gyerekek, Ti kommenista-zsidók vagytok, de ez engem MOST nem érdekel, mert tisztában vagyok vele, hogy a Ti szarotokat Nekem kell rendbehozni, ezért segítek a jegybanknak egy tiszta, értelmes kinyiltatkozással és nem hagyom, hogy elemzők találgatásokkal próbálják kivesézni a lényeget szavaimból.

Megjegyzem, ha egy valamit szerettem a miniszterelnőkségedben, akkor az az egyszerű célramutató beszéd volt.

Nos ezt a szívességet nem tetted most meg, pedig semmibe sem került volna, sőt PR-ilag, még meg is erősíthette volna a "CHANGE" üzenetedet és most ünnepelt felnőtt politikus képed lenne mindenki előtt.

De nem, Te a híveknek beszéltél, az eltartottaknak beszéltél, azoknak akik elvárják, hogy megoldjad helyettük...

Azoknak a tuskóknak, akik azért foglalják el a roki helyet a parkolóban mert úgy vélik megtehetik, mert ebben az országban nincs miért aggódni a törvények be nem tartása miatt és akik morális retardációjuk okán azt mondják, hogy Feri nekem ne ugasson, én nem rá szavaztam.

Ezt Viktor Neked köszönhetjük,mivel felhatalmazást adtál arra, hogy azt mondhassa mindenki: " nem ezt akartam, tehát pont leszarom" .

Féltelek.

Mi lesz Veled, akkor, ha ezek a alulművelt tuskók esetleg azt mondják " nekem a Viktor ne mondja meg mit csináljak", hiszen ha egyszer felmented Őket állampolgári kötelességeik és morálisan elvárható felelősségeik alól, nem fogod tudni egykönnyen visszakényszeríteni a felelős viselkedésbe.

Rossz országot építesz így és csak a Te kezedben van a megoldás jelen állás szerint.

Féltelek.

Ha elolvad az előny, ez nem lesz elég...

Biztos emlékszel még '93-'94-re...

Akkor is elolvadt...

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://magyari.blog.hu/api/trackback/id/tr73997568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása